Umaški turnir prati se u cijelom svijetu. Objave o umaškom turniru prenose najznačajniji hrvatski mediji, a brojne objave iz Umaga tradicionalno prenose i najznačajniji slovenski i talijanski mediji. S ponosom možemo najaviti emitiranje umaških teniskih mečeva na Hrvatskoj radioteleviziji i brojnim internacionalnim TV kućama (lista internacionalnih TV kuća bit će objavljena uskoro). 

Napomene:

  • Novinarske akreditacije za praćenje turnira u Umagu mogu se zatražiti ispunjavanjem online akreditacijskog obrasca (niže). Prijave za akreditiranje otvorene su do 15.srpnja 2022. godine, a nakog tog datuma, prijave se neće razmatrati. Sama prijava za akreditaciju ne znači i odobrenje akreditacije. Najkasnije 10 dana nakon prijave, na kontakt mail dobiti ćete povratnu informaciju o statusu vašeg zahtjeva.
  • Ukoiko niste u mogućnosti pratiti turnir iz Umaga, prijavite se na MEDIA NOTES  listu turnira (svakog dana slati ćemo važne informacije s turnira, rezultate, raspored igranja, te naš poznati Daily news)
  • Ako vam je potreban smještaj u Umagu, molimo vas kontaktirajte nas na booking@plavalaguna.com uz napomenu ATP Press 2022.
  • Turnir Plava laguna Croatia Open 2022. poštuje privatnost pojedinaca i ne koristi osobne podatke u bilo koje svrhe osim potreba organizacije samog turnira. Više informacija o Pravilima privatnosti, možete pročitati ovdje.
  • Pravilnik o akreditacijama obvezuje svaku osobu (korisnika akreditacije) koja se prijavila ili kojoj je izdana kratkotrajna ili trajna akreditacija.
  • Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na press@croatiaopen.hr .

Zahtjev za novinarskom akreditacijom: