Bliži se početak 33. izdanja legendarnog teniskog turnira Plava Laguna Croatia Open Umag koji će se u Umagu održati od 21. do 30. srpnja 2023.g.

Umaški turnir je tijekom više od tri desetljeća postao sinonim za vrhunski tenis u Hrvatskoj, a i ove će godine okupiti poznata imena svjetskog tenisa.

Tribine umaškog stadiona bit će pune teniskih fanova, a mečeve turnira moći ćete pratiti u cijelom svijetu putem ATP Media platforme. Listu TV kanala gdje će se emitirati ovogodišnji mečevi iz Umaga ažuriramo više puta do početka turnira, a trenutno potvrđenu listu kanala možete pogledati ovdje.

Pozivamo sve zainteresirane medije prijavite se na listu MEDIA NOTES 33. Plava Laguna Croatia Open Umag 2023.g. Svakog dana iz Umaga slati ćemo sve važne informacije s turnira, rezultate i raspored igranja, te naš poznati Daily news. Vaš upit pošaljite na press@croatiaopen.hr .

Sve informacije o turniru i nagradni kviz za posjetitelje i ljubitelje tenisa, dostupni su na službenom WhatsApp-u ATP Croatia Open Umag, kojem možete pristupiti klikom na link: wa.link/10lrjk , slanjem poruke Hi na broj telefona +385995371830 ili skeniranjem QR koda vidljivog na više lokacija u Umagu i na turnirskim oglasima u medijima.