Vacchi je zahvaljujući svojim rasplesanim snimkama postao velika Instagram zvijezda te ga na toj društvenoj mreži trenutno prati čak 13 milijuna fanova, a sa svojim brojnim pratiteljima podijelio je i nekoliko videa iz Dance Arene. Ovaj 51-godišnjak, osim srca brojnih fanova, osvojio je i simpatije i mnogih poznatih zvijezda i sportaša, pa je tako prošloga mjeseca zabavljao goste na španjolskom vjenčanju godine - nogometaša Real Madrida Sergija Ramosa i njegove odabranice Pilar Rubio. Nakon nastupa Gianluce Vacchija, večeras u Umagu nastupa švicarski DJ Mike Candys, prepoznatljiv po žutoj kugli na glavi s nacrtanim osmjehom.
Osim po dobroj zabavi i vrhunskom tenisu, umaški turnir poznat je i po sjajnoj gastro ponudi svog Istria Gourmet Festivala. Posjetitelji tako i ovoga vikenda mogu uživati u jelima na bazi tartufa renomiranog restorana Zigante, vlasnika Michelinove preporuke, ali i u istarskim specijalitetima Naše Kužine. U Taste Istria zoni nezaobilazna stanica je i restoran Badi, ponosni vlasnik Michelin preporuke i član prestižnog udruženja Jeunes Restaurateurs. Svi oni željni burgera mogu navratiti i do RougeMarin food trucka, chefa Marina Medaka, dok je za ljubitelje roštilja tu Fredi's bar.
U Plava Laguna Lounge-u gosti mogu uživati u brojnim novostima u ponudi pića, a osvježenje mogu potražiti i u Stella baru. Posjetitelji umaškog turnira još večeras mogu sudjelovati i u zanimljivim vinskim degustacijama „Skrivene čari istarskih vina", na kojima će pod voditeljskom palicom sommeliera Emila Perdeca, birani istarski vinari predstaviti svoje odležane malvazije. Sutra, zadnji dan turnira, proglasit će se ATP vino godine, a nagradu će uručiti predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović.