23. ATP Vegeta Croatia Open danas je u Zagrebu predstavio do sada sadržajno najbogatiji zabavni program, pod nazivom ATP Party Nights. U jedanaest umaških večeri, nakon zalaska sunca i završetka mečeva, očekuju nas prave glazbene poslastice. Atraktivna gostovanja hrvatskih i svjetskih glazbenika Umag će pretvoriti u pravu harmoniju sporta, zabave i osjetilnih užitaka. Jedanaestodnevni glazbeni program koji predstavlja Podravka, pravi je izazov za sve posjetitelje turnira, a veliki izbor pruža ponešto za sve generacije i glazbene ukuse.

Cijeli program ATP Party Nightsa pogledajte na našim stranicama.

Centralni događaj ATP Party Nights programa zasigurno je gala koncert Olivera Dragojevića i njegovog gosta Gibonnia koji će se održati 7. srpnja s početkom u 21.30 sati na središnjem ATP stadionu. Ulaznice za ovaj jedinstveni ljetni spektakl hrvatskih glazbenih velikana mogu se osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr) po ekskluzivnoj cijeni od 80 kn za prvih 500 kupaca. Nakon prodaje povlaštenog broja karata po promotivnoj cijeni, cijena će biti 130 kn, dok će cijena VIP ulaznice, koja u paketu donosi i jedan album Olivera u izdanju Aquarius Recordsa, iznositi 250 kn.
Ulaz na sva druga događanja ATP Party Nights programa je slobodan.

"Veselim se koncertu u Umagu. Uz mene na pozornici će mi se pridružiti moj dragi prijatelj Gibonni, kao i orkestar. Vjerujem da svi u Istri znaju moje pjesme, pa očekujem vrhunsku zabavu", izjavio je Oliver Dragojević najavljujući veliki spektakl na ATP stadionu u Umagu.

Jedanaestodnevno glazbeno druženje na prostoru ATP Dance Arene uključuje nastupe miljenika istarske publike, Gustafa i ATP Stars Benda, splitskog TBF-a i zagrebačkih JINX-a, te međunarodnih zvijezda Fredda Husha i Brooke Johnston Herr. Za ljubitelje elektronske glazbe organizatori su ove godine osigurali nastupe najboljih: Sunnery James & Ryan Marciano, Freemasons, Patrick La Funk, Eddie Thoneick. Uz DJ-e na ATP Party Nightsu gostuje i popularni klupski porgram RNB Confusion koji će ljubiteljima rnb glazbe ispuniti sva očekivanja. Polufinalni dan će pak obilježiti koncert iznenađenja velike međunarodne zvijezde, dobitnice mnogobrojnih nagrada.
Ulaz na sva događanja na prostoru ATP Dance Arene je slobodan za sve posjetitelje.

Cijeli program ATP Party Nightsa pogledajte na našim stranicama.