Dobrodošli na web stranicu www.croatiaopen.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela naših web stranica (u nastavku croatiaopen.hr) te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Korisnicima ove internetske stranice biti će omogućeno objavljivanje vlastitih podataka ili dokumenata uz prethodnu suglasnost ISTRA DMC. ISTRA DMC neće biti odgovoran, po bilo kojoj osnovi, za naknadu štete ili izmakle dobiti koja bi korisniku mogla nastati uslijed objave tih podataka ili dokumenata. U svakom slučaju, ISTRA DMC zadržava pravo uskratiti objavu takvih podataka ili dokumenata, ukoliko smatra ili posumnja da bi se objavom njihova sadržaja počinilo kazneno djelo, prekršaj ili djelo protivno prisilnim propisima, dobrim poslovnim običajima i moralu društva.

AUTORSKA PRAVA

Croatiaopen.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Croatiaopen.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Croatiaopen.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Croatiaopen.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Croatiaopen.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom ili kada se smatra da je korisnik dao suglasnost na korištenje osobnih podataka sukladno Politici privatnosti i zaštite osobnih podataka. Croatiaopen.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke croatiaopen.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Croatiaopen.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila EPH.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Croatiaopen.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.