Umaški turnir prati se u cijelom svijetu. Objave o umaškom turniru prenose najznačajniji hrvatski mediji, a brojne objave iz Umaga tradicionalno prenose i najznačajniji slovenski i talijanski mediji. S ponosom možemo reći da je priča o Umagu emitirana i na CNN-u, a umaške teniske mečeve možete pratiti u televizijskim prijenosima u više od 100 država svijeta. Stoga su zasigurno najveći ambasadori i promotori umaškog turnira brojni akreditirani novinari u Umagu. Više o medijima umaškog turnira možete pogledati u kratkoj Infografici 2017. ovdje.

Napomene:

  • Novinarske akreditacije za praćenje turnira u Umagu mogu se zatražiti ispunjavanjem online akreditacijskog obrasca (niže). Prijave za akreditiranje otvorene su do 2.srpnja 2018. godine, a nakog tog datuma, prijave se neće razmatrati. Sama prijava za akreditaciju ne znači i odobrenje akreditacije. Najkasnije 10 dana nakon prijave, na kontakt mail dobiti ćete povratnu informaciju o statusu vašeg zahtjeva.
  • Ukoliko vam je potreban smještaj u Umagu, molimo vas kontaktirajte nas na booking@plavalaguna.com uz napomenu ATP Press 2018.
  • 29.Plava laguna  Croatia Open 2018 poštuje privatnost pojedinaca i ne koristi osobne podatke u bilo koje svrhe osim potreba organizacije samog turnira. Više informacija o Pravilima privatnosti, možete pročitati ovdje.
  • Pravilnik o akreditacijama obvezuje svaku osobu (korisnika akreditacije) koja se prijavila ili kojoj je izdana kratkotrajna ili trajna akreditacija, Pravilnik 2018.g. možete preuzeti ovdje
  • Ukoliko niste u mogućnosti pratiti turnir iz Umaga, možete se prijaviti za praćenje dnevnih informacija i rezultata na mail press@croatiaopen.hr .
  • Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na press@croatiaopen.hr .

Zahtjev za novinarskom akreditacijom: