Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji, s 28. godina tradicije. U kalendaru ATP-a Umag se uvijek isticao kao mjesto ne samo vrhunskog tenisa nego i bogatog programa popratnih turističkih, gastronomskih i zabavnih događanja.

U svom 28. izdanju, koje se održava od 14. do 23. srpnja 2017. godine, Umag će iznova biti središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj, koji privlači ne samo sportsku, nego i političku, gospodarsku i show business elitu. Turnir i popratna događanja privlače više od 100.000 gostiju, pa Umag u to vrijeme postaje nezaobilazni ljetni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

Saznaj više o povijesti turnira.


PRAVNE NAPOMENE: Fotografije tenisača koje su već objavljene na ovoj stranici i/ili pisanim materijalima ili će na njima biti kasnije objavljene odnose se na teniske mečeve Croatia Open Umag koji su održani u prethodnim godinama. Sva prava zadržana od ISTRA D.M.C. d.o.o.. Time se ne dira u prava na fotografijama koje je ustupila i čije je korištenje za ISTRA D.M.C. d.o.o. dopustila treća strana (izvor).

Preuzmite Opće uvjete poslovanja