Admin chata: Marine, hvala na ugodnom chatu. Želimo ti puno uspjeha!
Filip pita: Vjerujes li da mozes osvojiti ATP Umag ove godine?
Marin: Teško je iz ove pozicije reći. ima još 27 igrača koji isto žele, mislim da igram dobro i da će biti ključni prva 2 meča da ih prođem na bilo kakav način, a onda će i igra i forma biti puno bolja.

Vera pita: Bez pitanja!Poštovani Marine!Vaš sam obožavatelj,stoga,želim Vam puno sreće,uspjeha a najviše zdravlja.
Marin: Hvala lijepo i vama također sve najljepše želje.

GOSPIĆAN23 pita: BOK MARINE!ČESTITKE NA SVIM TVOJIM USPJESIMA,ALI MOGAO I TREBAO BI IH IMATI PUNO VIŠE S OBZIROM NA TALENT....KOJA TI JE NADRAŽA POBJEDA U KRAIJERI? POZDRAV IZ GOSPIĆA, GOSPIĆKI TENISAČI SU UZ TEBE!
Marin: Hvala lijepo, vjerujem da bih trebao, ali svaki sportaš ima svoje uspone i padove. Naporno radim i uvijek dajem sve od sebe, tako da mislim da će i moj ponovni uspon doći i da ću iskoristiti maksimum svog talenta. Najdraža pobjeda mi je protiv Del Potra u 4. kolu Australije 2010.

Nick pita: What is your goal for the rest of the season?
Marin: My gola for the rest of the season is to keep my form on the rise, specially I'll try to do the best on US Open and hopefully until the end of the year I'm gonna be back in TOP 20.

Luka pita: Da li pratiš nogomet i za koji hrvatski klub navijaš?
Marin: Pratim nogomet i sport općenito. Nemam nikakav poseban klub za koji navijam, ali kad nastupaju u Europi, navijam uvijek za sve hrvatske klubove i uvijek me veseli kada naprave dobar rezultat. Od stranih klubova najviše pratim one u kojima nastupaju naši igrači.

Elaine pita: What is it like traveling so much to all the tournaments? What do you miss when you are away from home?
Marin: It's a job that you do. Sometimes it's not fun to travel every week of the year, but you have people around yourself that make your time more interesting. And you occupy yourself alot with tennis. I miss a lot, being away from my closest friends and that I can enjoy myself little bit more.

Ivan Sudić pita: U Hamburgu si igrao dosta dobro i podsjetio na stare dane kad si bio pravi. Jel vjeruješ da ćeš nastaviti dalje igrati u dobroj formi i možemo li očekivati povratak u top 20 do kraja godine?
Marin: Istina, u Hamburgu sam osjetio da ponovno igram tenis koji me zadovoljava i vjerujem da ću uspjeti zadržati ovu formu koja je u usponu do kraja sezone. Mala je bodovna razlika od moje pozicije do 20. mjesta, tako da uz jedan dobar rezultat bih se mogao vratiti među 20. Vjerujem da ću to uspjeti napraviti do kraja sezone.

Arra pita: what do you love most about what you do?
Marin: The best feeling there is when you work really hard and you are always pushing yourself to the limits to reach great results and to see that your work is paying off.

Anja pita: Šta misliš o Antoniu Veiću? Kada ulazi u top 100?
Marin: O Antoniu mislim da je jako dobar tenisač i ima potencijal da uđe u prvih 100. Mislim da mu je potrebno nekoliko dobrih nastupa na većim turnirima da i sam osjeti koliko vrijedi. Iz moje perspektive već zaslužuje biti među prvih 100.

Doomach777//BzA77 pita: Imaš li u planu nastup na OI u Londonu 2012. u konkurenciji parova ? Ako da, hoces li igrati s Ljubom ?
Marin: Imam u planu nastup u parovima. Nisam još siguran tko će biti moj partner, ali uvijek si je dobro poboljšati šanse za medalju da se igra u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima.

Željko pita: Bok, kako se osjećaš pred ovogodišnji turnir?
Marin: Bok Zeljko, osjecam se jako dobro pred ovogodisnji turnir, igrao sam nekoliko meceva u Hamburgu i to mi je bilo bitno da odigram nekoliko mečeva u nizu i da osjetim da sam fizički spreman za sve što će me snaći :)