Atraktivnim nastupom DJ-a Fredd Husha i Brooke Johnston Herr otvorene su ovoljetne ATP Party Nights koje se održavaju u Umagu u večerima 23. ATP Vegeta Croatia Open. Glazbeno putovanje večeras je bilo u ritmu najnovijih svjetskih hitova začinjeni posebnom energijom koju su s posjetiteljima prve večeri ATP Party Nights dijelili Fredd i Brooke. Bivša Miss Britanije Brooke svojom je pojavom izazvala i veliku pažnju kako posjetitelja, tako i predstavnika medija iz regije i Hrvatske.

Od 05. - 15. srpnja u preostalih deset večeri očekuje nas pravi glazbeni spektakl. Na današnjem će se gala koncertu Olivera Dragojevića, osim legendarnih Dupina i orkestra Alana Bjelinskog, pridružiti novosadski bend The Frajle, te njegov veliki prijatelj i kolega Zlatan Stipišić Gibonni.

U nedjelju, 8.7. umaška pozornica će ugostiti Gustafe koji nas već godinama osvajaju hitovima poput Kadi su ta vrata, Katarina, Sanjati ćemo žuto i dr. U ponedjeljak, 9.7. u večernjim nas satima zabavlja ATP Stars bend, dok su dani 10. - 12.7. rezervirani za R&B i house generaciju. Nakon prošlogodišnjeg nastupa, na umašku pozornicu se u petak, 13.7. ponovno vraćaju legendarni TBF-ovci koji su u međuvremenu izdali svoj novi album pod nazivom Pistaccio metallic, a ove će nas ove godine splićani zabaviti hitovima poput Mater, Veseljko, Grad spava, Uvik kontra, i dr. U subotu, 14.7. na ATP Dance Areni nastupa svjetska R&B zvijezda ESTELLE, dobitnica prestižne glazbene nagrade Grammy 2009. godine za pjesmu za American Boy sa Kanyjem Westom. Zatvaranje ATP Party Nights programa pripalo je zagrebačkoj grupi Jinx, koji su kao i TBFovci lani osvojili Umag.

Impresivan glazbeni program 23. ATP Vegeta Croatia Opena ove godine uključuje čak 100 sati programa svih 11 dana događanja, 5 velikih koncerata i 6 DJ setova svjetskih atrakcija plesne glazbe. Uz navedene nastupe, u programu ATP Party Nights nastupaju i velikani elektronske glazbe Freemasons, Fred Hush & Brook Johnston Herr, Sunnery James & Ryan Marciano, Patric la Funk, Eddie Thoneick, i drugi. ATP Party Nights pružaju jedanaestodnevno glazbeno putovanje namijenjeno svim generacijama željnim vrhunske glazbe i zabave.

Ulaznice za današnji koncert Olivera i Gibonnija (subota, 7.7.2012.) mogu se osigurati po cijeni od 130,00 kn, te po cijeni od 250,00 kn za VIP ulaznice, na svim prodajnim mjestima Eventima, CD shopu-Pula i agenciji Plavo more - Umag.
Ulaz na sva ostala događanja ATP Party Nights programa je slobodan za sve posjetitelje.