„Zahvaljujem Plavoj Laguni na godinama suradnje i radujem se da ću ostati u savjetničkoj ulozi i dalje raditi na turniru. Tomislav je godinama dio tima i vjerujem da će besprijekorno obaviti zadaće koje su pred njim, pogotovo sada kada živi u Umagu. Sve što smo do sada napravili za turnir napravili smo zajedno i veselim se što ćemo to nastaviti činiti u godinama koje su pred nama“, istaknuo je Lawrence Frankopan

„Nadamo se da će nam epidemiološka situacija do srpnja 2021. dopustiti organizaciju turnira, sukladno svim potrebnim mjerama te da ćemo moći uživati u sportu i zabavi, kao i u prethodnih 30 godina. Zahvaljujem Plavoj Laguni i cijelom organizacijskom timu na povjerenju i vjerujem da ću u njima naći podršku i potporu za realizaciju uspješnih teniskih godina koje su pred nama u Umagu. Znamo da je ovaj turnir jedan od simbola Umaga pa će glavni zadatak biti dovođenje kako kvalitetnih igrača, tako i vrhunskih glazbenih imena, ali i organizacija cjelokupnog programa na najvišem mogućem nivou“, istaknuo je Tomislav Poljak.

„Plava Laguna Croatia Open Umag turnir za nas je mnogo više od teniskog turnira. Riječ je o događanju koje ima svoju dugu tradiciju, a koja se svake godine u svim segmentima nadograđuje i unaprjeđuje novim sadržajima. U budućnosti želimo dodatno internacionalizirati i podignuti njegovu atraktivnost za publiku i ostale sponzore, jer osim što je snažan alat za međunarodnu promociju turizma, ujedno je i poluga za daljnji razvoj teniskog poslovanja u Umagu. S obzirom na tradiciju Croatia Open Umaga i već sagrađenu tenisku infrastrukturu, u koju je i ove godine Plava Laguna uložila više od milijun kuna, Umag je najznačajnije tenisko središte za Istru, Hrvatsku i regiju, stoga ćemo i dalje raditi na unapređenju novih teniskih sadržaja kako bismo tu poziciju dodatno jačali. Tomislava Poljaka jako dobro poznajemo, kao i on nas. Ima puno povjerenje te mu želimo puno sreće u daljnjem radu na mjestu direktora turnira“, istaknuo je predsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas.