Teniski veterani Ivan Ljubičić i Goran Prpić bili su u četvrtak gosti Celebrity stagea, koji je i ove godine obilježen humanitarnom akcijom "Zvijezde Umaga za djecu Umaga". Iako su obojica u Umagu kao gosti i prijatelji turnira, rado su se prisjetili svojih igračkih dana.
"Umag je već dugo puno više od tenisa i to tako mora biti, zato ga igrači vole. Ja ću danas pogledati ovdje prvi meč kao gledatelj i vjerujem da će i to biti zanimljivo iskustvo" kazao je Ljubičić. Dodao je da mu tenis ne nedostaje, jer ga ''sve toliko boli da nije gušt igrati. Moja djeca mi ispunjavaju vrijeme 24 sata na dan i sad zaista uživam". Upitan o svom sukomentatorskom radu za Sky Italia tijekom ovogodišnjeg Wimbledona, Ljubičić je rekao da su iskustva jako dobra, te da će suradnja biti nastavljena.

O tome kako je nekad bilo u Umagu govorio je i Prpić. "Prije 22 godine ovdje su bili samo teniski tereni, a svega ostaloga nije bilo. Igrači su se tada mogli koncentrirati samo na tenis", prisjetio se.

U sklopu ATP fashiona na Celebrity stageu je održana još jedna modna revija, ovaj put aktualne kolekcije talijanskog branda TTK, čiji je zastupnik Vajda sport.