„Presretan sam što sam osvojio turnir, prvi puta sam ovdje i čuo sam puno lijepih stvari o Umagu, ali tek kada sam došao uvjerio sam se koliko je to stvarno dobar turnir. Jako sam zadovoljan svojom igrom, jedino mi je žao što u paru s Antom nisam uspio osvojiti naslov, ali nadam se sjedeće godine. Sigurno se vraćam dogodine i veliko hvala organizatorima na odličnoj organizaciji turnira“, izjavio je pobjednik turnira.

Finale se održalo na Grand Standu u Stella Marisu, a nagradu finalistu uručila je Arlen Brozić, direktorica Izvršnog odbora Plava Laguna Croatia Opena Umag, dok je pobjedniku nagradu uručio direktor turnira, Tomislav Poljak.

Bilo je ovo najjače izdanje do sada, a organizator turnira i ponajbolji hrvatski tenisač u kolicima Anto Joskić vrlo je zadovoljan te je ovom prilikom izjavio:

„Kao organizatori prezadovoljni smo turnirom, sve je prošlo u najboljem mogućem redu, vidjeli smo odličan tenis u kolicima kroz tri dana i vjerujem da smo na najbolji mogući način prezentirali naš sport. Meni kao organizatoru najveća je nagrada pohvale koje primam od igrača koji kažu da im je ovo jedan od najdražih turnira i gotovo svi jednoglasno poručuju da se sigurno vraćaju i sljedeće godine. Još jednom veliko hvala organizatorima Plava Laguna Croatia Opena Umag što su nam i ove godine pomogli da budemo dio ovog spektakularnog turnira i našem glavnom sponzoru HEP-u bez kojeg ne bismo mogli organizirati turnir. Naravno velike čestitke pobjednicima Kamilu i Dahnnu i Giorgosu, a što se mene tiče bit će bolje idući put.