16.00 CELEBRITY STAGE - BLANKA VLAŠIĆ, JINX
COMMERCIAL ZONE

18.30 LINO IGRAONICA - Druženje Blanke Vlašić s djecom

19.00 DEGUSTACIJA SKRIVENE ČARI MALVAZIJE I TERANA
VEČER POBJEDNIKA
Nakon čitavog tjedna kušanja i ocjenjivanja istarskih vina na degustacijama pod nazivom Skrivene čari malvazije i terana, vrijeme je da u nedjelju proglasimo pobjedničko, ATP vino. Gosti turnira su od ponedjeljka do subote prisustvovali ovim edukativno-informativnim vođenim degustacijama, osmišljenima u suradnji s Vinistrom i Hrvatskim sommelier klubom, na kojima su, osim kušanja, imali priliku naučiti i osnove sommelierske profesije. Svaka je degustacija bila osmišljena na drugačiju temu vezanu uz istarska vina, a po kušanju na slijepo posjetitelji su upisivali ocjene. Predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović, u nedjelju će na Večeri pobjednika proglasiti vino s najvišim ocjenama, ATP vino, te vinaru uručiti priznanje turnira.

20.00 ATP FINALE
Marin Čilić (CRO) VS Marcel Granollers (ESP)

21.30 ISTRIA GOURMET RESTORAN
DEGUSTACIJA TERROIRA,  LA PECA
Michelin vodič, često nazivan biblijom gastronomije, svake godine donosi pregled najboljih svjetskih restorana i hotela. Vodič koristi vlastiti sistem simbola ocjenjivanja, a svjetski poznate Michelin zvjezdice dodjeljuju se restoranima sa najboljom kuhinjom. Njihovu važnost u svijetu gastronomije najbolje potvrđuje činjenica kako restoranima koji dobiju prvu Michelin zvjezdicu samo zbog te činjenice promet naraste 25 -30 posto.

23.00 FINAL PARTY - JINX I EDDIE THONEICK
ATP DANCE ARENA
Bend zasluženo nosi epitet koncertne atrakcije čija popularnost nakon osam albuma, nebrojeno hitova i čak šest godina pauze samo raste. Bend je osnovao gitarist Gordan Muratović poznatiji kao Coco Mosquito, koji je u svojem demo studiju okupljao razne glazbenike. Tako je i upoznao izvođače koji su formirali prvu postavu Jinxa, između ostalog i pjevačicu Jadranku Bastajić - Yayu. Njih dvoje su ostali osnovne poluge benda koji je kroz godine izmijenio mnogo članova. Karijeru su započeli pod imenom "High Jinx", koje je proizašlo iz njihovog nastupa u popularnom zagrebačkom klubu Saloonu. Manje je pak poznato da je grupa dobitnik nagrade francuskog državnog radija kao najbolji mladi bend u Europi.