16.00 CELEBRITY STAGE - IVA ŠULENTIĆ, BARBARA RADULOVIĆ, FRANKA BATELIĆ, VEDRANA LINARDIĆ
COMMERCIAL ZONE

16.30 ATP FASHION - CORONA
COMMERCIAL ZONE

17.30 ATP POLUFINALNI MEČ
Fernando Verdasco (ESP) VS Marcel Granollers (ESP)

19.30 ATP POLUFINALNI MEČ
Alexandr Dolgopolov (UKR) VS Marin Čilić (CRO)

19.00 NAŠA KUŽINA - gost predavač Donatella Verbanac
Uz gostovanje chefa Berislava Lackovića, Bon Appetit, Zagreb
 Pažljivim odabirom namirnica za jelo možemo iskoristiti biološke aktivne spojeve iz hrane i stvoriti raznovrsne, ukusne i primamljive obroke. I ne samo to! Takvim inovativnim kreacijama osigurati ćemo vitalnost i spriječiti prijevremeno starenje. Kako to izgleda kad pri sastavljanju jela i pripremi hrane "rame uz rame" iskustva dijele vrsni chef kuhinje i znanstvenica, bit će predstavljeno tijekom ovog predavanja i istovremene "vatrene" demonstracije.

20.00 DEGUSTACIJA SKRIVENE ČARI MALVAZIJE I TERANA
ODLEŽANI TERAN
Donedavno skrivenog potencijala, a danas se o njemu priča kao o sorti koja će narušiti status plavca malog kao prve autohtone crvene sorte Hrvatske. Degustacija će prikazati potencijal terana u odležavanju te razjasniti zašto ju mnogi stručnjaci smatraju sortom koju vole piti "znalci".
Vinari: Vina Laguna (van konkurencije); Coronica; Benvenuti; F.Arman

20.00 Donatorska večera"Hrvatska bez mina".
Istria Gourmet restoran
 "Hrvatska bez mina" - Zaklada za humanitarno razminiranje Hrvatske i 23. ATP Vegeta Croatia organiziraju donatorsku večeru "Hrvatska bez mina". Ovom večerom prikupljat će se sredstva za razminiranje minski sumnjivog područja u neposrednoj blizini sela Smiljani u Lici. Prikupljena sredstva bit će uložena u projekt razminiranja terena oko rodne kuće jednog od najpoznatijih znanstvenika i izumitelja 20. stoljeća, Nikole Tesle. Minski sumnjivo područje je veličine 15.260 m2, a važnost ovoga projekta je nemjerljiva znajući kako je samo prošle godine ovu turističku lokaciju obišlo više od 25 000 posjetitelja. Donatorska večera održat će se pod visokim pokroviteljstvo predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, koji će i sam biti gost večere.

23.00 ATP PARTY NIGHTS - ESTELLE
ATP DANCE ARENAATP Vegeta Croatia Open u Umagu ove godine, osim fantastičnog tenisa, donosi i jednu nevjerojatnu glazbenu poslasticu. Nakon uspješne europske turneje, po prvi puta će na pozornicu u Hrvatskoj izaći iznimna pjevačica i kako je neki nazivaju soul senzacija - Estelle, koja u Umag dolazi predstaviti i svoj novi album "All of me". "American boy" nastao u suradnji s američkom zvijezdom Kanye Westom, a za kojeg je pjevačica osvojila i svoju prvu nagradu Grammy, te od kritike hvaljenje pjesme "Thank you" i "Break my hart (feat. Rick Ross.)" samo su neki od hitova koje će ljubitelji dobre glazbe moći čuti na koncertu u Umagu.
Ulaz na ovaj poseban koncert slobodan je za sve posjetitelje.