10.00 KIDS WEEK - ANTONIO VEIĆ

16.00 CELEBRITY STAGE - TBF, MIRNA JUKIĆ
COMMERCIAL ZONE

16.30 ATP FASHION - HEAD
COMMERCIAL ZONE

17.00 ATP POPODNEVNI MEČEVI
Više informacija

20.00 ATP VEČERNJI MEČEVI
Više informacija

20.00 DEGUSTACIJA SKRIVENE ČARI MALVAZIJE I TERANA
MLADE SNAGE ISTRE
Na njima Istra ostaje, moglo bi se reći. Iako, bila bi to možda i prehrabra izjava, budući vinari ove večeri nisu mladi samo po svojim godinama. Neki od njih su i "stari lisci" koji su se primili vinogradarstva za nove i mlade istarske brendove.
Vinari: Geržinić, Capo, Cuj

21.30 ISTRIA GOURMET RESTORAN
DEGUSTACIJA TERROIRA, RESTORAN PIKOL
Pikol je na glasu kao najbolji slovenski riblji restoran, vodi ga obitelj Gašparin, Boris i Maruška te njihova dva sina Tadej i Taras, a njegova povijest više je nego zanimljiva. Naime, Boris i Maruška su u Pikol došli kao gosti još dok su bili dečko i cura, no kako je bila gužva i nisu mogli dobiti stol, Boris je Marušku pokušao oraspoložiti na način da joj je rekao kako će taj restoran jednog dana biti njihov. A to se i dogodilo. Nakon više od 20 godina, njihova misija je i dalje jednostavna - oni vole dobro jesti, dobro piti, vole dobro društvo i uživanje. Njihovi gosti nisu pozvani da se osjećaju kao kod kuće, pozvani su da postanu dio obitelji!

23.00 PRESS PARTY - TBF + PATRIC LA FUNK
ATP DANCE ARENA

tbf460px

TBF - Miljenici umaške publike bez sumnje će i ove godine ponoviti prošlogodišnji show kada su rasplesali stotine ljudi do kasnih sati, unatoč kiši koja je cijelo vrijeme neumorno padala. Poznati po svojoj originalnosti i specifičnom humoru, njihov repertoar kroz pet do sada objavljenih albuma pokriva britke komentare svijeta u kojem živimo na globalnoj i lokalnoj razini, koncertne himne, plesne bombe, romantične pjesme i ultimativne hitove, od kojih je svaki malo remek djelo za sebe.
PATRIC LA FUNK - Nastupima u Pekingu, Miamiju, Sydneyu, Ibizi i Londonu, ovaj Nijemac prešao je dalek put od DJ-iranja u lokalnom klubu do statusa internacionalne zvijezde. Redovito remiksira slavne kolege poput Mark Knighta, Axwella, Steve Angelloa i svjetski poznate DJ-e poput Fedde Le Granda i Wally Lopeza.