10.00 KIDS WEEK - Marin Čilić

16.00 CELEBRITY STAGE - Ivan Ljubičić, Goran Prpić, Franka Batelić
COMMERCIAL ZONE

16.30 ATP FASHION - Vajda sport
COMMERCIAL ZONE

17.00 ATP POPODNEVNI MEČEVI
Više informacija

19.00 PREDSTAVLJANJE PROJEKTA GOURMET PASSPORT - PRESS EVENT
NAŠA KUŽINA
Okupljanjem 30-ak vodećih restorana, agroturizama, proizvođača vina i maslinovog ulja, za goste koji cijene individualni pristup i vrhunsku uslugu, Laguna Novigrad pokrenula je Gourmet Passport kao vodič za upoznavanje gourmet sadržaja sjeverozapadne Istre. Jednostavnim sustavom nagrađivanja i poticanja vjernosti potrošača, povezani su priznati ugostiteljski objekti i proizvođači u cilju produljenja turističke sezone i jačanja imidža regije kao vrhunske hrvatske gourmet destinacije. Na predstavljanju Gourmet putovnice i projekta, posjetitelji će moći uživati u biranim delicijama i izboru vina partnera projekta.

20.00 ATP VEČERNJI MEČEVI
Više informacija

20.00 DEGUSTACIJA SKRIVENE ČARI MALVAZIJE I TERANA
MALVAZIJA U KUPAŽAMA
Osim kao monosortno vino, malvazija jednako dobro izražava svoj karakter i u kupažama. Na ovoj ćemo degustaciji prikazati nekoliko primjera u kojima malvazija obogaćuje svjetski uspješne i priznate sorte.
Vinari: Meneghetti, Degrassi, Saints Hills

21.30 ISTRIA GOURMET RESTORAN
DEGUSTACIJA TERROIRA, AGENCIJA ZA RURALNI RAZVOJ ISTRE
Agencija za ruralni razvoj Istre je prva agencija te vrste u Hrvatskoj sa sjedištem u Pazinu, sa specifičnim zadatkom koordiniranja proizvodnih aktivnosti u ruralnom području Istre, te pokretanje gospodarskih i razvojnih programa. U sklopu Istria Gourmet restorana će predstaviti veliki potencijal i široki spektar upotrebe boškarina u kulinarici.

23.30 ATP MISS HOSTESA

01.00 MISS PARTY - FREEMASONS
ATP DANCE ARENA
Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr., a miljenici su publike u Hrvatskoj gdje često rado nastupaju.