10.00 KIDS WEEK - BLAŽ KAVČIČ (Slovenija)

16.00 CELEBRITY STAGE - ALEXANDR DOLGOPOLOV I ANTE GELO
COMMERCIAL ZONE

16.30 ATP FASHION - SERGIO TACCHINI
COMMERCIAL ZONE

17.00 ATP POPODNEVNI MEČEVI
Više informacija

19.00 PREDSTAVLJANJE BICIKLISTIČKE PONUDE SJEVEROZAPADNE ISTRE - PRESS EVENT
ISTRIA GOURMET RESTORAN
Cikloturizam je važan sadržaj za produljenje turističke sezone, zbog čega se klaster Umag, Novigrad, Brtonigla i Buje odlučio za razvoj ponude za turiste koji svoj odmor žele provesti na dva kotača. Biciklizam je najmasovniji outdoor sport u Europi, kojim se rekreativno bavi čak 60 milijuna Europljana i predstavlja značajan dio turističkog  tržišta. Sama Istra već ostvaruje godišnje oko 250 000 noćenja upravo ove skupine turista, no, cilj je dodatno povećati broj gostiju i noćenja u vrijeme i van same turističke sezone.

20.00 ATP VEČERNJI MEČEVI
Više informacija

20.00 EGZIBICIJSKI MEČ - ALEXANDR DOLGOPOLOV vs ATP HOSTESE

20.00 DEGUSTACIJA SKRIVENE ČARI MALVAZIJE I TERANA
DRUGO LICE MALVAZIJE
Malvazija danas zaista ima više lica. Od malvazija produžene maceracije, do malvazija odležalih u amforama, riječ je o sorti koja pokazuje kako je spremna izraziti niz različitih aromatskih profila, ovisno o načinu na koji se vinificira. Degustacija će prikazati kako malvazija pruža "nešto za svakoga".
Vinari: Matošević, Kabola, Kozlović

21.30 ISTRIA GOURMET RESTORAN
DEGUSTACIJA TERROIRA, RESTORAN ČOK
Novigradski Čok nalazi se u samom središtu grada, blizu lučice i marine. Restoran ima dugogodišnju tradiciju u gastronomiji, a ponuda uključuje kvalitetnu svježu ribu i plodove novigradskog mora. Jela koja pripremaju na prvi pogled su jednostavna, a specijaliteti pripremljeni od svježih, prirodnih namirnica. No, uvijek nove arome i interpretacije zadovoljit će i najzahtjevnije. Uz osmijeh domaćina, nezaboravni užitci su zajamčeni.

23.30 PARTY NIGHTS - ATP STARS BAND + RNB CONFUSION
ATP DANCE ARENA
RNB Confusion - najpoznatiji r'n'b i hip-hop program u regiji te jedan je od vodećih hrvatskih klupskih brendova koji već osam godina bez stanke, svaku srijedu okuplja i do 2.000 fanova u zagrebačkom klubu Mansion (ex Piranha). Mnogi sadašnji afirmirani izvođači svoje prve nastupe zabilježili su na pozornici RNB Confusion-a ili kroz godine bili redovni gosti popularne srijede: Bolesna braća, Connect, Elemental, TBF, Edo Maajka, Ivana i Marija Husar, Ivana Kindl, Nina Badrić i mnogi drugi.