10.00 KIDS WEEK - ALEXANDR DOLGOPOLOV
 
10.00 ATP KVALIFIKACIJE
 
16.00 CELEBRITY STAGE - MARIN ČILIĆ, IVAN DODIG, ANTE GELO, VEDRANA LINARDIĆ
COMMERCIAL ZONE
 
16.30 ATP FASHION - REVIJA KAFTANA DIZAJNERICE LEE LAZARIĆ
COMMERCIAL ZONE
 
17.30 ATP POPODNEVNI MEČEVI
Više informacija
 
20.00 ATP VEČERNJI MEČEVI
Više informacija
 
20.00 DEGUSTACIJA SKRIVENE ČARI MALVAZIJE I TERANA
POBJEDNICI SVIJETA MALVAZIJA 2010-2012.
U organizaciji Vinistre, u Poreču se tradicionalno (već četvrtu godinu zaredom) održava neslužbeno svjetsko prvenstvo malvazija, Svijet malvazija. Degustacija će biti prilika kušati pobjednike natjecanja od 2010. do 2012. u možda i najkompetitivnijoj kategoriji od svih, kategoriji mladih malvazija.
Vinari: Tomaz, M&G International, Madebako
 
21.30 ISTRIA GOURMET RESTORAN
DEGUSTACIJA TERROIRA, RESTORAN DAMIR & ORNELLA
Prema mišljenju mnogih, jedan od najboljih istarskih restorana koji beskompromisno radi pod geslom "Iz mora na stol" što podrazumijeva da koristi samo dnevno svježu ribu iz Jadranskog mora. A svježa riba visoke kvalitete priprema se na najjednostavniji način - sirova. Svoj specifičan način pripreme ribe nazivaju "Mediteranski sashimi".
 
23.30 PARTY NIGHTS - ANGELS + ATP RESIDENT DJ
ATP DANCE ARENA
300 live nastupa, veliki broj humanitarnih koncerata, mnogobrojni nastupi po klubovima i raznim eventima, pjesma i spot "Slave of Love" za australski film "Warrior", jednomjesečna turneja po Australiji samo su dio iskustva banda Angels. Ovaj band, koji čine 4 ženska anđela, ove godine slavi svoje prvo desetljeće postojanja, a na pozornicu u Umagu donose obrade stranih i domaćih rock pjesama kojima su pridodale svoj ženski glazbeni štih!