ATP stadion Goran Ivanišević
Hr En

Open Air Music

Bogat glazbeni program pratit će najnovije, 31. izdanje ATP turnira Plava Laguna Croatia Open koji će se u Umagu igrati od 16. do 25. srpnja. Uz vrhunske mečeve teniskih zvijezda, umaška publika će u programu Open Air Music uživati u koncertima omiljenih glazbenika na otvorenom.

Za glazbeni program nisu potrebne ulaznice. Cijeli program turnira 2021.g. pogledajte ovdje.

VAŽNE INFORMACIJE VEZANE UZ ULAZAK U ATP ZONU I ATP STADION

Ulaz u ATP Zonu dozvoljen je samo osobama sa zelenom EU COVID potvrdom, što će se provjeravati putem CovidGO aplikacije na ulazu u ATP zonu. Predlažemo da provjerite valjanost svoje EU COVID potvrde prije dolaska u ATP zonu, kako biste znali da li ćete moći ući. Instalacija CovidGO aplikacije je besplatna, više informacija ovdje. Za sve koji nemaju EU COVID potvrdu, na glavnom ulazu u ATP Zonu postavljen je punkt za testiranje brzim antigenskim testom ovlaštenog laboratorija, te se uz rezultate testiranja izdaje EU COVID potvrda (potreban osobni dokument, cijena testiranja 90 kn, rezultati do max. 30 minuta). Pored provjere EU COVID potvrde, na ulasku u tenis centar postavljeni su punktevi s provjerom kako se u teniski centar ne bi unosilo piće (u limenkama, plastičnim ili staklenim bocama), te oružje.

Budući će u ATP zonu tijekom turnira moći ući maksimalno do 5000 ljudi dnevno, da biste bili sigurni da ćete moći ući u ATP zonu na večernji program, organizator je pripremio 1000 besplatnih narukvica dnevno koje možete iskoristiti do 22.30 sata za siguran ulaz u zonu. Besplatne narukvice za siguran ulaz u zonu, možete podići svakog dana turnira na Welcome office-u na ulazu u ATP zonu.

Ukoliko nije drugačije navedeno, glazbeni program počinje po završetku mečeva, ne prije 22 sata, a program završava u 2 sata poslije ponoći.

Open Air Music 2021.:

● 17.7.2021. : Koncert iznenađenja

● 18.7.2021. : Oldies RnB & Hip Hop Mash-up

● 19.7.2021. : Abba Tribute band

● 20.7.2021. : Febra

● 21.7.2021. : Cubismo

● 22.7.2021. : Neno Belan i Fiumens

● 23.7.2021. : Ana Rucner Live show

● 24.7.2021. : Detour

● 25.7.2021. : Closing night Disco & Funk Classics

ABBA TRIBUTE BAND
FEBRA
CUBISMO
NENO BELAN I FIUMENSI
ANA RUCNER
DETOUR
Plava Laguna Emirates Triglav INA HEP Podravka Franck T-com Melia Stella artois Hrvatska Istra TZ Umag MINT Safe stay Safe travel Istarska županija Grad Umag Hrvatski teniski klub Zagreb