Veliki koncert otvorenja u subotu 13. srpnja održat će jedan od najpoznatijih Istrijana, Tony Cetinski.

„Umag i ATP su posebna priča, specifične, rekao bih nadahnjujuće atmosfere. Svaki nastup je bio na svoj način poseban i svaki mi je koncert ostao u sjećanju, kao nekakva prekretnica u datom trenutku. Ipak, koncert „Najbolje od nas - Tony i prijatelji“ u Umagu, na kojem je nastupio Toše, uvijek će imati poseban značaj.“ izjavio je Tony.

S posebnim zadovoljstvom čeka i ovogodišnji nastup, a otkrio je i što priprema Umagu za 30. rođendan:
„Pripremam dobru i kvalitetnu zvučnu i vizualnu sliku te dobru zabavu. Najbitnije je da se dobro provedemo, a moj bend i ja pružit ćemo svoj maksimum. Poznato je da volim iznenaditi publiku, stoga očekujte neočekivano i pripremite glasnice“.

U utorak 16. srpnja Queen Real Tribute band priredit će spektakularan show izvedbama najvećih uspješnica jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena, a od 17. do 20. srpnja posjetitelje očekuju besplatni nastupi svjetski poznatih Dj-eva.

Tako će u sklopu ovogodišnjeg party programa nastupiti: stalni gost splitske Ultre - W&W, Salvatore Ganacci koji iz godine u godinu svojim nastupom fascinira publiku na popularnom Tomorrowland Festivalu, te posebno atraktivan i svjetski popularan Gianluca Vacchi koji održava nastupe diljem svijeta, a na društvenim mrežama ima više od 12 milijuna pratitelja. U subotu 20. srpnja stiže Mike Candys, jedno od najtraženijih klupskih imena u svijetu koji će s prepoznatljivim velikim osmijehom na licu pružiti jedinstven doživljaj house, dance i electro house ritmova.

Osim sjajnog party programa turnira odličnu zabavu posjetitelji će pronaći i u Social Areni koja će uz već tradicionalni ždrijeb i razgovore s uspješnim sportašima i popularnim rekreativcima, te mogućnost vježbanja u teretani na otvorenom, ove godine ponuditi i Gaming poslasticu.

Naime, od 13. do 15. srpnja posjetitelji će se moći natjecati u dvobojima u organizaciji Good Game Globala i to u Mario Kart Championshipu i Beat Saber Competitonu, ali i opuštati se i uživati u 3 day stand alone corneru.

Jubilarni, 30. rođendan, Umag će proslaviti kako i priliči ovakvom slavljeniku, a istovremeno opet ponuditi događanja za svačiji ukus. Zato i ovo ljeto nemojte propustiti doći u Umag jer ćete od 13. do 21. srpnja biti bogatiji za uspomene koje ćete zauvijek sačuvati u sjećanju.

Umag Party Nights program 2019.g. možete pogledati ovdje.

Dnevni program turnira možete pogledati ovdje.

Ulaz na sve koncerte u Dance Areni je besplatan, ali ulaznice za teniske mečeve turnira možete kupiti ovdje.