Organizatori ATP Vegeta Croatia Open Umag turnira prvi su puta ove godine odlučili, u partnerstvu sa Zborom fotografa Hrvatske, nagraditi najbolje fotografe koji će tijekom 11 dana pratiti sportska i popratna zbivanja u Umagu.
Autori tri najbolje fotografije u kategorijama "Tenis" te "Popratna događanja turnira" bit će nagrađeni, a fotografije koje moraju biti poslane najkasnije do 25. srpnja 2012. će ocjenjivati stručni žiri. Žiriranje će se održati u kolovozu, a dodjela vrijednih nagrada u rujnu 2012. godine. Svi fotografi koji su akreditirani za praćenje 23. ATP Vegeta Croatia Opena, kao i službeni fotografi turnira mogu sudjelovati u foto natječaju, a poslane fotografije moraju zadovoljavati sve uvjete iz  natječaja koji je objavljen na službenim web stranicama turnira.

Već 23. godinu zaredom umaški je turnir mjesto odličnog tenisa, dobre zabave, bogatog glazbenog i popratnog zabavnog programa, a mnogi od tih trenutaka postaju trajne uspomene zabilježene profesionalnim okom fotografa. Neke od najljepših razglednica Umaga nastale su upravo na teniskom turniru.

Više informacija o natječaju...