Gea Mišeljić, 18-godišnja Zagrepčanka proglašena je sinoć najljepšom hostesom ATP Vegeta Croatia Opena.
"Odličan je osjećaj, ne znam što bih rekla jer sam jako uzbuđena i zaista se nisam ovome nadala" podijelila je svoje dojmove nakon izbora ovogodišnja miss hostesa. Sve su djevojke, dodala je, jako lijepe i nema konkurencije među njima, a zajedno će dobrim tulumom proslaviti ovaj izbor. "Možda se sljedeće godine vratim braniti titulu", kazala je o odličnoj atmosferi u Umagu pobjednica.

Žiri na čelu s Alenom Božinovićem za prvu je pratilju izabrao Editu Marenić, dok je druga pratilja Selma Križan. Za miss fotogeničnosti izabrana je Matea Tijanić. Sve su djevojke u odličnoj atmosferi krcate ATP Party Arene dočekale svoje titule, a pistom su prošetale u TTK sportskim kreacijama. Još bolji dojam na žiri, ali i publiku koja ih je oduševljeno bodrila tijekom nastupa, ostavile su noseći dizajnerske kaftane dizajnerice Lee Lazarić.

U lepršavim kaftanima pokazale su svoje umijeće na modnoj pisti, no, posebno iznenađenje večeri svima okupljenima priredili su prošlogodišnji pobjednik turnira Alexandr Dolgopolov i hostesa Matea Dominiković odličnim glazbenim nastupom. Otpjevali su veliki hit Rihanne i Eminema "I love the way you lie" što je oduševilo publiku. "Spremali smo se za nastup jedan dan i zaista je bilo zabavno. Sve su djevojke prekrasne, a pobjednicama čestitam" kazao je nakon nastupa Dolgopolov.