Tek što je počeo egzibicijski meč s dva velika prijatelja i teniska showmana Goranom Ivaniševićem i Mansourom Bahramijem, potpomognuti mladim snagama, Ninom Serdarušićem i Felixom Auger-Aliassimeom, kapljice kiše počele su škrapati nad Umagom, a kako je vrijeme odmicalo kiša je samo jačala. Međutim, iako se pojavila u krivo vrijeme, a takva viša sila jedino je na što organizatori u Umagu ne mogu utjecati, pozitivna energija na stadionu u Stella Marisu nije izostala.

Jer, unatoč padalinama, hrabra je četvorka prkosila kiši te izvodila svakakve trikove i zabavljala one najupornije u publici koji se također nisu dali otjerati s mokrih tribina. Svoj dio ugodnoj atmosferi dodao je i Stefan Bojić, svojevrsni teniski akrobat koji je pokazao dio svog repertoara trikova i ludih poteza reketom.

Početak egzibicije mirisao je na najavu okršaja Vatrenih i Tricolora u Moskvi u kojeg će u nedjelju biti uperene sve oči svijeta, jer Ivanišević i Serdarušić istrčali su na teren u hrvatskim „kockicama“, dok je Bahrami, inače Iranac s francuskim državljanstvom, došao „provocirati“ u dresu Griezmanna, a mladi Auger-Aliassime, Kanađanin s francuskim korijenima, priznao je da će navijati za Francuze.

No, Ivanišević je odmah uzvratio da „Mogu oni što god žele, kad će pehar svjetskog prvaka završiti u našim rukama!“