U finalu je slovenski par svladao Mateja Nemeca i Matjaža Vodušeka, a nagradu im je uručio jedini hrvatski pobjednik Wimbledona i ambasador Plava Laguna Croatia Opena Umag, Goran Ivanišević.

HEP turnir organizira za svoje kupce iz Hrvatske i Slovenije, a iako mu je tek drugi rođendan, prijavilo se duplo više igrača nego prošle godine. U parovima je zaigralo njih 24, a zahvaljujući HEP-u, nitko kući nije otišao praznih ruku.

 „Počašćeni smo što imamo priliku zaigrati na ovim terenima gdje su mnogi hrvatski tenisači započeli svoju karijeru. Prošle godine poseban gost bio nam je Ivan Dodig, a ove Goran Ivanišević koji je igračima uručio priznanja. Nakon turnira svi ćemo ga otići bodriti na egzibiciju“, kazala je Nada Podnar, direktorica sektora marketinga HEP Opskrbe dodavši kako HEP kao nacionalna kompanija sponzorira nacionalne saveze u rukometu, košarci, vaterpolu; ali sudjeluje i na manjim događanjima kada treba dati podršku ili inicirati neku sportsku aktivnost kao što je projekt za mlade "Zdravi, lijepi i 'hepi'".

Kroz svaku sportsku priču prepoznatljiv je Hepi, kao jedan od najboljih proizvoda ponude električne energije za domaćinstvo.

Svi sudionici turnira nosili su Hepi navijačku majicu s kockicama jer, ako pitate HEP, naši Vatreni sigurno su prvaci svijeta.