„I prije sam nastupao u Hrvatskoj, ali nikada nisam bio u Umagu. Sjećam se da sam većinu vremena provodio u moru. Ta morska voda je ljekovita! Jedva čekam ponovno doći u Hrvatsku, to je tako divna zemlja“, kazao je Australac i dodao da tenis obožava, no nikad ga nije gledao uživo, pa se nada da će to uspjeti učiniti u Umagu.

U četvrtak, 19. srpnja, za miksetom će se naći Quintino, Nizozemac poznat po svojim energičnim nastupima, a ujedno i ponosni vlasnik nagrade „DJ talent godine“. Petak, 20. srpnja, rezerviran je za Michaela Feinera, popularnog švedskog DJ-a te glazbenog producenta poznatog po hitovima Together, Fairplay i Flash In The Night.  

Netom prije finala u subotu, 21. srpnja, pozornicom će zavladati čak dvojica fantastičnih izvođača, Rudeejay iz Italije i Švicarac Mike Candys. Mladi Talijan proslavio se remixevima Boba Sinclaira, Martina Solveiga i Afrojacka, dok je Candys postao poznat diljem svijeta svojim remixom pjesme Insomnia benda Faithless koji je ušao u top 10 na gotovo svim glazbenim ljestvicama. Obojica su već nastupala u Hrvatskoj te se raduju ponovnom dolasku, posebno kušanju nagrađivanih istarskih vina.

Naravno da sam ljubitelj vina, pa ja sam Talijan! Čuo sam da imate međunarodno poznata vina, istražit ću to kada dođem“, kazao je Rudeejay.

Umaški ATP turnir svake godine osigura više od 100 sati izvrsne zabave u 10 dana turnira za više od 100.000 posjetitelja.

Program turnira pogledajte ovdje.