Blanka Vlašić bila je gošća posljednjeg Celebrity Stagea ovogodišnjeg ATP Vegeta Croatia Opena. Samo dan nakon što je objavila da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu, Blanka je došla podržati u finalu svog prijatelja i kolegu Marina Čilića. "Jako sam optimistična u vezi večerašnjeg meča i jako je lijepo kad na vrhunskim natjecanjima u Hrvatskoj pobjeđuju Hrvati. Znam kakav je osjećaj u Zagrebu osvojiti Hanžek i želim Marinu da takvo zadovoljstvo doživi večeras", poručila je Blanka.

O odustajanju od nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu, kaže da se s tim pomirila već prije nekih mjesec dana i da je jučer bilo konačno vrijeme objaviti to i javnosti. "Cijela ova fama je nešto što sam ja već proživjela kad sam shvatila da je velika mogućnost da neću moći nastupiti. Jučer smo poslali objavu medijima, a ja sam poslije ručka otišla spavati tako da se sve odvijalo dok sam odmarala i prošlo je dosta bezbolno za mene, s obzirom na sve što sam prolazila zadnjih mjeseci. Teško da možete očekivati da će se u sportskoj karijeri sve odvijati onako kako ste planirali i ako je ovo najteže što ću doživjeti, bit će to dobro", izjavila je Blanka.

Najteže joj je bilo, dodala je, jutro nakon skakanja u petom mjesecu kad joj je doktor priopćio da se bakterija aktivirala preko noći. "Toliko me boljelo da sam hodala uz pomoć štaka i tad sam razmišljala samo o zdravlju. Kad mi je doktor rekao da je u pitanju ipak samo infekcija, bila sam presretna da imam i dalje priliku baviti se onime čime volim", kazala je Blanka.