Na pola puta između Umaga i Novigrada nalazi se malo ribarsko mjesto Lovrečica, gdje se u predivnom okruženju smjestio restoran Badi.

Restoran je otvoren još 1986. godine, i od prvog dana do danas, vodi ga obitelj Badurina - Badi. Upravo radi obiteljskog duha i vrhunske usluge, Badi je stekao popularnost u Hrvatskoj i inozemstvu.

Poznata kvaliteta i profesionalnost uveli su ga u krug 100 najboljih restorana Hrvatske, a nagradile su ga i strane organizacije i web-portali. Od 2017.g. restoran je i član poznate udruge JRE, a posljednja nagrada, preporuka svjetskog vodiča Michellin za Istru 2018. i 2019.g.,  ponosno krasi moderan interijer restorana.

Ponuda restorana bazirana je na svježoj ribi i morskim specijalitetima, u spoju tradicije i kreativnosti, serviraju se jela s najboljim iz mora. Pomno složena vinska karta prezentira vrhunska hrvatska vina, uz vina s najpoznatijih svjetskih apelacija.

Restoran Badi će se na umaškom turniru predstaviti kroz nekoliko jela koja ćete moći degustirati na Michellin punktu u Taste Istria zoni.