O turniru

O turniru

O turniru

ATP Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji, s 28. godina tradicije. U kalendaru ATP-ja Umag se uvijek isticao kao mjesto ne samo vrhunskog tenisa nego i bogatog programa popratnih turističkih, gastronomskih i zabavnih događanja.

U svom 28. izdanju, koje se održava od 14. do 23. srpnja 2017. godine, Umag će iznova biti središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj, koji privlači ne samo sportsku, nego i političku, gospodarsku i show business elitu. Turnir i popratna događanja privlače više od 100.000 gostiju, pa Umag u to vrijeme postaje nezaobilazni ljetni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

Mjesto održavanja:

ATP Stadion
Savudrijska cesta bb (vidi na karti)
52470 Umag

Datum održavanja:

14.-23.7.2017.

Godina osnivanja: 1990.
Kategorija turnira: ATP World Tour 250
Direktor turnira: Lawrence Frankopan
Podloga: Zemlja
Službeni hoteli:

Meliá  Coral
Sol Garden Istra
Sol Umag
Sol Aurora

Popratni sadržaji:

Istria Gourmet festival
Party nights

Organizator:

Istra D.M.C.
Jadranska 66.
52470 Umag
Tel: +385 52 719 125
Fax: +385 52 719 271

info@croatiaopen.hr

Saznaj više o povijesti turnira.

PRAVNE NAPOMENE:
Fotografije tenisača koje su već objavljene na ovoj stranici i/ili pisanim materijalima ili će na njima biti kasnije objavljene odnose se na teniske mečeve Croatia Open Umag koji su održani u prethodnim godinama. Sva prava zadržana od ISTRA D.M.C. d.o.o.. Time se ne dira u prava na fotografijama koje je ustupila i čije je korištenje za ISTRA D.M.C. d.o.o. dopustila treća strana (izvor).

Preuzmite kodeks poslovnog ponašanja u ATP zoni (.pdf)

O turniruO turniruO turniru