Umaške egzibicije postale su sastavni dio turnira, a legende svjetskog tenisa, koje u njima sudjeluju iz godine u godinu, osvajaju publiku velemajstorskim potezima i vrhunskom zabavom.

Počevši od prve egzibicije kojom je Goran Ivanišević, zajedno s teniskim velikanima Thomasom Musterom, Henrijem Leconteom i Mansourom Bahramijem otvorio jubilarno 25. izdanje turnira, do egzibicije održane 2015. godine između „kralja Umaga“ Carlosa Moye i Magnusa Normana. Svi još uvijek dobro pamtimo prošlogodišnji turnir čije je otvaranje u potpunosti bilo u znaku dolaska Andrea Agassija

Program turnira 2017.godine pružit će nam kao i do sada zanimljiva teniska uzbuđenja, s teniskim legendama ili poznatim osobama. Tako su u program turnira uvrštena dva egzibicijska meča na centralnom stadionu:

  1. Prvi egzibicijski meč održat će se u subotu, 15.07.2017. 
  2. Drugi egzibicijski meč, održat će se u srijedu 19.07.2017. nakon zadnjeg večernjeg meča na centralnom terenu.

Ulaz na egzibicijske mečeve se naplaćuje, ulaznice možete kupiti pojedinačno ili u paketu s ulaznicama za druge teniske mečeve turnira. Ulaznice je moguće kupiti online, i od 3. srpnja u teniskom centru u ATP shop-u.

Preuzmite Cjenik ulaznica 2017. i Opće uvjete poslovanja.