Umaške egzibicije postale su sastavni dio turnira, a legende svjetskog tenisa, koje u njima sudjeluju iz godine u godinu, osvajaju publiku velemajstorskim potezima i vrhunskom zabavom.

Počevši od prve egzibicije kojom je Goran Ivanišević, zajedno s teniskim velikanima Thomasom Musterom, Henrijem Leconteom i Mansourom Bahramijem otvorio jubilarno 25. izdanje turnira, do egzibicije održane 2015. godine između „kralja Umaga“ Carlosa Moye i Magnusa Normana. Svi još uvijek dobro pamtimo turnir 2016.g.  čije je otvaranje u potpunosti bilo u znaku dolaska Andrea AgassijaProšle godine svojim teniskim majstorijama zabavljali su nas nekadašnji wimbledonski pobjednici Richard Krajicek i Pat Cash.  

Program turnira 2018.godine pružit će nam kao i do sada zanimljiva teniska uzbuđenja, s teniskim legendama ili poznatim osobama.

Tako je u program turnira uvršten jedan egzibicijski meč na centralnom stadionu i to u subotu, 14.07.2018. u kojem će umašku publiku zabavljati najveći prijatelj turnira Goran Ivanišević i neponovljivi Mansour Bahrami.

Ulaz na egzibicijski meč se naplaćuje, ulaznice možete kupiti pojedinačno ili u paketu s ulaznicama za druge teniske mečeve turnira. Ulaznice je moguće kupiti online, i od 2. srpnja u teniskom centru u ATP shop-u.

Preuzmite Cjenik ulaznica 2018. i Opće uvjete poslovanja.