"Cijela atmosfera na glavnom stadionu, a i pogled na more i plažu je fenomenalan. Bio sam u Monaku, gdje se održava nešto slično, ali mi se osobno više sviđa turnir u Umagu. Stadion nije ogroman, puno je intimniji, atmosfera ugodnija, a osvjetljenje i akustika odlični", govori Feđa i dodaje da mu je jedan od najdražih trenutaka u Umagu bila egzibicija s pobjednicima Wimbledona jer mu je Goran Ivanišević jedan od najvećih teniskih uzora.

"Imao sam malo više sreće od drugih, pa sam sjedio blizu igrača. Bilo je nevjerojatno biti tako blizu nekih od najvećih sportaša svijeta. To ću pamtiti zauvijek", kazao je Feđa i dodao da je osim u tenisu uživao i u autohtonoj istarskoj kuhinji i vinima koja smatra najboljima na svijetu.

"Uistinu sam uživao u turniru, gastronomskoj ponudi i raznovrsnim koncertima. Snimio sam i puno dobrih fotografija koje svi mogu vidjeti na mom Instagram profilu @felecool. Nadam se da ću ponovno doći i da će mi posjet umaškom turniru postati jedna od ljepših tradicija", zaključio je Šalihbašić.