Ove godine Naša kužina dočekuje vas u potpuno novom postavu

Istarska gastronomija obiluje jelima u kojima se živopisno isprepliću povijesna, zemljopisna i klimatska obilježja ovog plavo-zelenog poluotoka s običajima i tradicijom pučke kuhinje očuvane do današnjih dana. Na relativno malom prostoru najsjevernijeg dijela Mediterana, otkriva se svijet raznolikosti protkan putevima užitaka za um, tijelo i dušu, tajna kojega počiva na sinergiji jednostavnosti i kvalitete.

Upravo takve su istarske delicije koje će vam ove godine u Našoj kužini predstaviti Chef Zdravko Tomšić

Karta jela nije naglašeno autorska, već prilagođena široj publici, ali utemeljena na tradiciji istarske kuhinje, te lokalnim i sezonskim namirnicama. Iz autentične ponude ribljih i mesnih jela istaknuo je Tripe od grdobine sa slanutkom, te Šugo od boškarina s labinskim krafima.

Stoga Vas pozivamo da upoznate zemlju, ljude i običaje ovog podneblja kroz autentičnu ponudu u Našoj kužini.

Radno vrijeme: 13.-22.7.2018. (petak-nedjelja), 18.00-02.00h
Obavezna rezervacija u terminima 20.-22.7.2018.

Uskoro ćemo objaviti cjelokupnu ponudu A La Carte Menua.

Kontakt: Aleks Loncar
Mob. ‭+385 91 4325 656‬