ATP stadion Goran Ivanišević
Hr En

Istria Gourmet Festival 2018.

Istria Gourmet Festival već je devet godina nezaobilazni dio Plava Laguna Croatia Opena Umag, skupa s omiljenim Istria Gourmet Restoranom i Našom Kužinom, a od ove godine i s RougeMarinom te Michelin punktom.

Četvrtu godinu zaredom, u posebnom ambijentu Istria Gourmet Restorana, svoje specijalitete prezentirat će Restaurant Zigante, jedan od hrvatskih restorana na listi preporuka 2018. Michelin vodiča za Istru.

Naša Kužina, pod vodstvom chefa Zdravka Tomšića, gostima će predstaviti autentičnu istarsku kuhinju, od svježe ribe i najboljih maslinovih ulja, do gurmanskog boškarina i svestranog istarskog sira.

Istarska vina i delicije moći će se kušati na čak trideset punktova od kojih će jedan biti - Michelin punkt, koji će predstaviti najbolje tanjure tri restorana vlasnika Michelin preporuke za Istru 2018.g.: restoran Badi, restoran Pergola, te restoran San Rocco.

RougeMarin Marina Medaka pokrenuo je u Hrvatskoj pravu burger-revoluciju prije par godina, a zašto se u vrlo kratkom roku prometnuo u jedan od najpopularnijih restorana u Zagrebu, gosti turnira moći će doznati iz prve ruke.

Uz dobru hranu nezaobilazna je i dobra kapljica vina, pogotovo u Istri koja se diči nekim od najkvalitetnijih vinogorja što je potvrdio i sam Michelin dodjelivši preporuku za 16 istarskih vina. Njih čak 11 moći ćete kušati u sklopu programa Skrivene čari istarskih vina koje vodi naš poznati sommelier Emil Perdec.

Jedan od noviteta u Taste Istria zoni je i Taste Istria Card, kartica za beskontaktno plaćanje degustacija u Taste Istria zoni.

GRILL I PIZZERIA

 

RougeMarin by Marin Medak

Fredi`s 

Barrumba pizzeria

Plava Laguna Triglav HEP PBZ Card Nike Franck Podravka INA Melia Emirates Stella artois Kala PSC Hrvatska Istra Grad Umag